Любовта е най-сладко чувство, което разтапя, превзема мислите и ни кара

...
Любовта е най-сладко чувство, което разтапя, превзема мислите и ни кара
Коментари Харесай

Защо никога да не започваш връзка с женен мъж!

Любовта е най-сладко възприятие, което разтапя, завладява мислите и ни кара да вършим даже нелепости от време на време. Тази страст ни дава криле и ни стимулира да се движим напред и нагоре, достигайки задачите си.
Прочетете още
За страдание, този подарък не постоянно е елементарен за намиране, защото сродната ни душа е някъде там и нашите пътища не съумяват да се пресекат.

Някой имат шанс и я намират доста бързо, до момента в който други се лутат в другите връзки, питайки се каква цена би трябвало да платят, с цел да намерят и те своето истинско благополучие.

Защо да не стартирате връзка с женен мъж?

Той в никакъв случай няма да остави фамилията си

В сходни връзки можете тривиално да загубите младостта си, а мъжа до вас с години да ви лъже, че още малко и към този момент ще сте дружно. Дните ще минават, а вие ще си останете в последна сметка единствено с подправените обещания за истинско щастливо семейство. Трябва да осъзнавате действителните обстоятелства и да не живеете с розови фантазии, мислейки си, че вашата любовна история ще е друга като в някой сантиментален филм. Вие просто ще си останете онази другата, която е подготвена да преглътне всичко и да се смирява с ролята си на втора жена. Винаги ще сте сама на празниците, а това ще ви предизвиква голяма болежка, която постепенно ще унищожава вярата ви за естествени връзки.

Животът ви ще бъде на пауза години наред

Да, времето ще си минава, само че вие няма да усещате това, до момента в който един ден не се обърнете и не осъзнаете, че сте пропилели на вятъра най-хубавите си години от живота. Истинското любовно благополучие в никакъв случай няма да посети и вас, в случай че пропилявате времето си с женен мъж, който в никакъв случай няма да остави фамилията си.

Занижаване на самочувствието

Съвсем естествено ще страда и вашата увереност в себе си, което е изцяло обикновено за всяка жена, която се намира в сходна обстановка. Макар първоначално да се чувствате като принцеса, тъй като мъжа до вас ще ви споделя, че сте на светлинни години от неговата досадна жена, това лъжливо чувство ще стартира да се изпарява откакто почувствате по какъв начин се проточва времето и годините си минават. Ще се чувствате излъгани и излъгани от индивида, който обичате, което може тотално да срине вашето самочувствие и убеденост в личните сили.

Ще се чувствате самотни

Съвсем нормално жененият мъж няма да има постоянно време за любовницата си, тъй като тя е просто за развлечение и повишение на мъжкото самочувствие. Той има задължения към децата и жена си, към тези хора, които с право могат да се нарекат негово семейство. Те постоянно ще са приоритет за него и това няма да се промени нито в този момент, нито след време.

Още в самото начало вашите връзки са обречени на неуспех

Единственото нещо, което за мъжа до вас е значимо е секса. Между вас в никакъв случай няма да има доверителни връзки, както е в обикновените връзки. Едва ли ще може да се приказва почтеност и връзка, тъй като тези фактори и звена постоянно ще липсват в отношенията с женените мъже. Много по-добре е да насочите цялата си сила в друго русло и да намерите индивида, който освен няма да ви дърпа обратно, само че и ще ви обича същински - с цялото си сърце и душа!

 

Източник: ezine.bg
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР